Ποιοι Είμαστε

Γράφω ιστορίες

Τετάρτη:  10:00-13:00 (ή 11:00-14:00)   και 18:00-21:00

Στο Σεμινάριο «Γράφω ιστορίες» μαθαίνουμε την τέχνη του γραπτού λόγου και πώς μπορούμε να βοηθήσουμε το παιδί να γράφει όμορφες ιστορίες. Στόχος είναι το παιδί να αναπτύξει τις σκέψεις του, να καλλιεργήσει την φαντασία του και να γράψει όμορφες ιστορίες, με τον δικό του τρόπο… Μαθαίνουμε:

  • Πώς ξεκινάω να γράφω μια ιστορία;
  •  Πώς γράφω συνεργατικά με το παιδί;
  •   Πώς καθοδηγώ το παιδί να εξελίξει την ιστορία;
  •  Πώς δομούμε όμορφα μια παράγραφο;
  •   Πώς οργανώνουμε τον λόγο μας;

Αξιοποιώντας δημιουργικά τον χρόνο του, ένα παιδί μπορεί να βελτιώσει την σκέψη και γραφή του και να ανακαλύψει τις κλίσεις του.

Το παραπάνω ολοκληρώνεται σε 2 τρίωρα και το κόστος για τη συμμετοχή 
(6 ώρες) είναι 35 ευρώ.
Δηλώστε εγκαίρως συμμετοχή γιατί οι θέσεις είναι περιορισμένες. 
Ειδικές εκπτώσεις σε περίπτωσης παρακολούθησης του σεμιναρίου με κάποιο άλλο δικό σας άτομο (διπλή συμμετοχή), σε ανέργους, συνταξιούχους , φοιτητές κ.α


                                             ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Τα μαθήματα ξεκινούν με την συμπλήρωση της ελάχιστης συμμετοχής που ισχύει για κάθε σεμινάριο 
(6 - 8 άτομα). Σε άλλη περίπτωση ενδέχεται είτε να μεταφερθεί η ημερομηνία έναρξης κατόπιν συνεννόησης με τους ήδη εγγεγραμμένους, είτε το σεμινάριο να μην ξεκινήσει, όπου και επιστρέφονται οι προκαταβολές που έχουν καταβληθεί.

                 Για κράτηση θέσης στο σεμινάριο , είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής τηλεφωνικά ή με e-mail (με τα στοιχεία επικοινωνίας σας) και μία ελάχιστη προκαταβολή, πριν την έναρξη του σεμιναρίου και μέχρι εξαντλήσεως των κενών θέσεων. Μπορεί να γίνει είτε με επίσκεψη στο kallipratto, κατόπιν ραντεβού, είτε με τραπεζική κατάθεση με το ονοματεπώνυμό σας, σε τραπεζικό λογαριασμό ο οποίος εμφανίζεται στην φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος.