Ποιοι Είμαστε

Σεμινάρια

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΥ - ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΗΛΟΥ.

                                                                                        

   


  Με μεγάλη μας χαρά καλωσορίζουμε στο χώρο μας,την ΠΕΓΚΥ ΤΣΑΚΩΝΑ και τη ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΕΞΗΝΤΑΡΗ, για να μας μάθουν τα μυστικά του καλλιτεχνικού πηλού και να δημιουργήσουμε μαζί τους, μοναδικά εικαστικά έργα!!!
  ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ:18:30-20:30


  ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ

  Στις 15 Απριλίου, ημέρα Δευτέρα και ώρα 17:30, θα γίνει ΔΩΡΕΑΝ παρουσίαση του εργαστηρίου εικαστικού-καλλιτεχνικού πηλού, δημιουργώντας μία πασχαλινή λαμπάδα με κεραμική διακόσμηση.
  Η λαμπάδα θα κληρωθεί μεταξύ των παρευρισκομένων.
  Επίσης θα κληρωθούν άλλες δώδεκα (12) λαμπάδες, που έχουν δημιουργήσει και προσέφεραν με πολλή αγάπη, η Πέγκυ και η Δέσποινα με μεικτές τεχνικές ( πηλό, decoupage ,κ.α.).
  Η παρουσία σας θα μας δώσει ιδιαίτερη χαρά!!
  ΕΝΑΡΞΗ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΥ - ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ
  -Στις 9 Μαίου, ημέρα Πέμπτη και ώρα 18:30-20:30,
  ξεκινάμε με το πρώτο μας εργαστήριο.
  Θα δημιουργήσουμε μία υπέροχη επιτοίχια εικαστική  πεταλούδα της μουσικής, με μεικτές τεχνικές και καλλιτεχνικό πηλό, για να καλωσορίσουμε την  άνοιξη!!
  Ο κάθε συμμετέχων θα πρέπει να έχει μαζί του: ποδιά, μωρομάντηλα, ένα πηλό das και τα πινέλα του.
  ΤΟ ΕΡΓΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ!!


   
  Κόστος σεμιναρίου: 28 ευρώ (στην τιμή δε

   συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.)
  Για κράτηση θέσης στο σεμινάριο , είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής τηλεφωνικά ή με e-mail (με τα στοιχεία επικοινωνίας σας) και μία ελάχιστη προκαταβολή, πριν την έναρξη του σεμιναρίου και μέχρι εξαντλήσεως των κενών θέσεων. Μπορεί να γίνει είτε με επίσκεψη στο kallipratto, κατόπιν ραντεβού, είτε με τραπεζική κατάθεση με το ονοματεπώνυμό σας, σε τραπεζικό λογαριασμό ο οποίος εμφανίζεται στην φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος.