Ποιοι Είμαστε

Σεμινάρια

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΥ - ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΗΛΟΥ.

                                                                                        

   


  Με μεγάλη μας χαρά συνεχίζουμε στο χώρο μας δημιουργίες, καλλιτεχνικού πηλού με μοναδικά εικαστικά έργα!!!

  Συνδυασμένες τεχνικές πηλού, decoupage, μεταλλικών και λοιπών στοιχείων με τις οποίες θα εμπλουτίσετε τις γνώσεις και τις δεξιότητες σας. Τα έργα που θα δημιουργήσετε θα είναι μοναδικά και χειροποίητα. Θα διακοσμήσετε το σπίτι σας, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε ένα ιδιαίτερο δώρο σε εκδηλώσεις φίλων σας (ονομαστικές εορτές, γάμοι, γενέθλια κ.α.) και γιατί όχι να μην φτιάχνετε προσωπικά  μπομπονιέρες (τις δικές σας ή και τρίτων), επαγγελματικά δώρα, σουβενίρ (για διάθεση σε Έλληνες και ξένους τουρίστες) και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. 

  Ιδιαίτερη βαρύτητα θα δοθεί φέτος στη δημιουργία αντιγράφων αρχαίων αντικειμένων τόσο ελληνικού πολιτισμού όσο και άλλων πολιτισμών. Με έμπνευση από αρχαία ελληνικά νομίσματα θα δημιουργήσουμε πρες παπιέ, σουβέρ κ.α. Θα έχουμε τη χαρά να φτιάξουμε με πηλό αρχαίες κούκλες (πλαγγόνες) καθιστού τύπου καθώς και οτιδήποτε αλλο μπορεί να προκύψει από κοινή έμπνευση. 


  ΕΝΑΡΞΗ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΥ - ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ

  Δεύτερα  16:30 - 19:30 (απογευματινό τμήμα)

  Πέμπτη    10:30 - 13:30 (πρωινό τμήμα)

  Γούρια - Φυλαχτά - Διακοσμητικά
  -ΤΟ ΕΡΓΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ!!

  Ημερομηνία διεξαγωγής: 23/09/19 στις 16:30 - 19:30
  26/09/19 στις 10:30 - 13:30 
  Κόστος σεμιναρίου: 28 ευρώ.
  (στην τιμή δε συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

                                              


  Εικαστικό Επιτραπέζιο Λαμπατέρ, αφιερωμένο στον "τρυγητή" μήνα!
  ΤΟ ΕΡΓΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ!!

  Ημερομηνία διεξαγωγής: 30/09/19 στις 10:30 - 13:30 και 03/10/19 στις 16:30 - 19:30.
  Κόστος σεμιναρίου: 30 ευρώ.
  (στην τιμή δε συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.  Για κράτηση θέσης στο σεμινάριο , είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής τηλεφωνικά ή με e-mail (με τα στοιχεία επικοινωνίας σας) και μία ελάχιστη προκαταβολή, πριν την έναρξη του σεμιναρίου και μέχρι εξαντλήσεως των κενών θέσεων. Μπορεί να γίνει είτε με επίσκεψη στο kallipratto, κατόπιν ραντεβού, είτε με τραπεζική κατάθεση με το ονοματεπώνυμό σας, σε τραπεζικό λογαριασμό ο οποίος εμφανίζεται στην φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος.  ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΠΡΟΣΕΧΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ