Ποιοι Είμαστε

Φιλαναγνωσία

Τρίτη: 10:00-13:00 (ή 11:00-14:00)

Στόχος του Σεμιναρίου Φιλαναγνωσίας είναι να αποκτήσουμε δεξιότητες που θα κάνουν την ανάγνωση κειμένων ευχάριστη και εποικοδομητική. Με τον τρόπο αυτό θα μπορούμε να προσελκύσουμε το ενδιαφέρον των παιδιών και να τα βοηθήσουμε να βελτιωθούν, να μάθουν, να διασκεδάσουν. Στο Σεμινάριο Φιλαναγνωσίας θα μάθουμε:

   Πώς προκαλώ το ενδιαφέρον του παιδιού για ανάγνωση;

      Πώς διαχειρίζομαι το κείμενο;

      Πώς διαβάζω εκφραστικά;

     Πώς εμπλέκω το παιδί στην ιστορία;

     Πώς διαβάζω την ιστορία συνεργατικά με το παιδί;

      Πώς διαβάζει την ιστορία το παιδί;

Στην εποχή μας η ευχέρεια στην ανάγνωση αποτελεί σημαντική δεξιότητα για έναν άνθρωπο. Με την κατάλληλη καθοδήγηση και εκπαίδευση, όλοι οι άνθρωποι μπορούν να βελτιώσουν την ικανότητα ανάγνωσης και να επιτύχουν τους στόχους τους.

Το παραπάνω ολοκληρώνεται σε 2 τρίωρα και το κόστος για τη συμμετοχή 
(6 ώρες) είναι 35 ευρώ.
Δηλώστε εγκαίρως συμμετοχή γιατί οι θέσεις είναι περιορισμένες. 
Ειδικές εκπτώσεις σε περίπτωσης παρακολούθησης του σεμιναρίου με κάποιο άλλο δικό σας άτομο (διπλή συμμετοχή), σε ανέργους, συνταξιούχους , φοιτητές κ.α
                                                               
                                                                  ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ


Τα μαθήματα ξεκινούν με την συμπλήρωση της ελάχιστης συμμετοχής που ισχύει για κάθε σεμινάριο 
(6 - 8 άτομα). Σε άλλη περίπτωση ενδέχεται είτε να μεταφερθεί η ημερομηνία έναρξης κατόπιν συνεννόησης με τους ήδη εγγεγραμμένους, είτε το σεμινάριο να μην ξεκινήσει, όπου και επιστρέφονται οι προκαταβολές που έχουν καταβληθεί.

                 Για κράτηση θέσης στο σεμινάριο , είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής τηλεφωνικά ή με e-mail (με τα στοιχεία επικοινωνίας σας) και μία ελάχιστη προκαταβολή, πριν την έναρξη του σεμιναρίου και μέχρι εξαντλήσεως των κενών θέσεων. Μπορεί να γίνει είτε με επίσκεψη στο kallipratto, κατόπιν ραντεβού, είτε με τραπεζική κατάθεση με το ονοματεπώνυμό σας, σε τραπεζικό λογαριασμό ο οποίος εμφανίζεται στην φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος.