Σεμινάρια

Διαλέξεις - Ομιλίες

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Επικοινωνία

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Είμαστε μια ομάδα που αφουγκραστήκαμε την ανάγκη έκφρασης, δημιουργίας, γνώσης και δημιουργήσαμε με πολλή αγάπη, φροντίδα και θετική ενέργεια ένα σύγχρονο κέντρο δια βίου μάθησης.

Συγκεκριμένα στο χώρο που δημιουργήσαμε διενεργούνται σεμινάρια (θεωρητικής και πρακτικής κατάρτισης), ομιλίες, μαθήματα, διαλέξεις σε ημερήσια, εβδομαδιαία και μηνιαία βάση που στοχεύουν στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων σας, στην ανάδειξη των προσωπικών σας κλίσεων και ταλέντων.

Τα εκπαιδευτικά προγράμματά μας είναι ευέλικτα (όσον αφορά στην ημέρα και ώρα, κατόπιν συνεννοήσεως) και θα δίνουν τη δυνατότητα παρακολούθησης σε όλους. Με αυτό το σκεπτικό μπορεί να υπάρξουν και ταχύρυθμα σεμινάρια.

Τα παραπάνω θα σας φανούν σίγουρα χρήσιμα είτε για προσωπική σας εμπειρία – διασκέδαση είτε για την ένταξή σας στην αγορά εργασίας σε νέους επαγγελματικούς κλάδους ή στην ανέλιξή σας στην εργασιακή σας ιεραρχία. Βασικός μας στόχος είναι να βοηθήσουμε να αναπτυχθούν δεξιότητες ή να αναδειχθούν προσωπικές σας κλίσεις αλλά και κάποιο ταλέντο σας. 

Για την καλύτερη κατάρτισή σας επιλέξαμε έναν προς έναν καταξιωμένους και αξιόπιστους εισηγητές – ομιλητές, με πολυετή διδακτική εμπειρία, έτσι ώστε να απολαύσετε πραγματικά μαζί μας το ταξίδι της γνώσης και της δημιουργίας!!!

Οι τιμές μας είναι προσιτές και θα γίνονται ειδικές τιμές σε ανέργους, συνταξιούχους, φοιτητές, σε μαθητές που θα έχουν ήδη παρακολουθήσει ένα σεμινάριο ή θα αγοράζουν «πακέτα σεμιναρίων».

Το κόστος συμμετοχής θα αναγράφεται σε κάθε σεμινάριο.

Το ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΣ (εξειδικευμένων σεμιναρίων γνωστικής κατάρτισης) Kallipratto είναι πιστοποιημένο από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού, ο οποίος υπάγεται στο Υπουργείο Παιδείας και είναι αναγνωρισμένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 1.

Έχουμε λοιπόν τη δυνατότητα να χορηγούμε σε όλους τους σπουδαστές μας ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ, καθώς επίσης και ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ, σε κάποιους τομείς σεμιναρίων.

Θα εμπλουτίζετε με αυτό τον τρόπο το Βιογραφικό σας.

Εκτός από τα σεμινάρια, θα διοργανώνουμε και εκπαιδευτικές εκδρομές (για γνωριμία – συλλογή βοτάνων, καρπών κ.ά.), εκθέσεις, bazaar, δωρεάν διαλέξεις, παρουσιάσεις βιβλίων, διαλέξεις – Σεμινάρια με θέματα σχετικά με Ιατρική, Ψυχολογία, Διατροφολογία.

Επίσης στόχος μας είναι να μοιραζόμαστε μαζί σας με ευαισθησία θέματα που αφορούν στο περιβάλλον, στην πόλη και στην ποιότητα ζωής μας σε συνεργασία με Δήμους, πολιτιστικούς συλλόγους, κοινωνικούς φορείς, οικολογικές και κοινωνικές οργανώσεις.

Εν κατακλείδι, φιλοδοξούμε με όλο αυτό το οργανόγραμμα που έχουμε σχεδιάσει να σας παρέχουμε μια πλήρη γκάμα δραστηριοτήτων που σίγουρα θα ικανοποιήσει και ευαισθητοποιήσει τόσο εσάς όσο και τους φίλους σας, που ελπίζουμε να γίνουν και δικοί μας φίλοι. Σας περιμένουμε για να γνωριστούμε από κοντά, να ακούσουμε και τις δικές σας τυχόν ιδέες – υποδείξεις ώστε να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο για όλους μας.*Είμαστε πρόθυμοι να ακούσουμε και τις δικές σας τυχόν ιδέες – υποδείξεις.

ΗΜΕΡΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ 4/12/2016 

Eγκαινιάσαμε στις 4 Δεκεμβρίου 2016 (10:30 - 14:30) το χώρο «KalliPratto»περισσότερα >> 

ΕΓΚΑΙΝΙΑΕλάτε να γνωρίσετε το χώρο μας, εμάς και τους εισηγητές μας. Kαθ’ όλη τη διάρκεια του Δεκεμβρίου θα γίνονται open – days για την καλύτερη ενημέρωσή σας από τους εισηγητές μας εντελώς δωρεάν. 

Οι εισηγήσεις θα διεξάγονται κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη από τις 18:00 έως 21:00 καθώς και τα Σαββατοκύριακα από τις 11:00 έως 13:00, όπου οι καθηγητές – εισηγητές θα σας ενημερώνουν για τα σεμινάρια που θα επακολουθήσουν τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο 2017 και θα απαντούν στις ερωτήσεις σας.