Ποιοι Είμαστε

Σεμινάρια

Διαλέξεις - Ομιλίες

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος


Επικοινωνία


                           Εναλλακτικές θεραπείες


Συντονίζει ο Νίκος Αθανασίου.
Γεννήθηκε  το 1981. Ασχολείται με τις εναλλακτικές θεραπείες από το 2016.Ασκεί: Ρεφλεξολογία, Βεντουζοθεραπεία, Λεμφική μάλαξη και SuJok Therapy, ενώ παράλληλα σπουδάζει ηλεκτροβελονισμό.
Είναι μέλος του Πανελληνίου Επαγγελματικού Σωματείου Ρεφλεξολόγων

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ-ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑΣ


Ρεφλεξολογία:
Ένα ταξίδι στην ευεξία!
Παρασκευή 29/03/2019 και ώρα 18:00-21:00

Την Παρασκευή 29 Μαρτίου ελάτε να ανακαλύψουμε μαζί τις εξαιρετικές δυνατότητες αυτοθεραπείας του οργανισμού μας μέσα από ένα μαγικό ταξίδι στον κόσμο της ρεφλεξολογίας!

Ελάτε να μάθουμε πώς να βοηθήσουμε τον οργανισμό μας να ανταπεξέλθει και να καταπολεμήσει τις δυσκολίες της καθημερινότητάς μας, δίνοντας μια γερή γροθιά στο άγχος και την ένταση της εποχής μας, προσφέροντας ένα μοναδικό δώρο στον εαυτό μας!
Πρόγραμμα:
∙ 18:00 - 18:45 Ομιλία για τα οφέλη της ρεφλεξολογίας
∙ 19:00 - 21:00
Εφαρμογή χαλαρωτικών συνεδριών σε όσους το επιθυμούν.
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΝΙΚΟΣΟΦΕΛΗ ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑΣ

Η Ρεφλεξολογία μπορεί να βοηθήσει σε περιπτώσεις ρύθμισης του μεταβολισμού (αδυνάτισμα)καθώς και αντιμετώπισης του στρες με τις κατάλληλες τεχνικές,επικεντρώνοντας σε συγκεκριμένα σημεία.
Στο ανθρώπινο πέλμα καταλήγουν 7.200 απολήξεις νεύρων,που ξεκινούν από τον εγκέφαλο και ταξιδεύουν σε όλο το σώμα.∆ιεγείροντας αυτά τα σημεία η
ρεφλεξολογία βοηθάει ώστε τα όργανα που συνδεύονται με αυτά τα σημεία να αντιδράσουν ακούσια και να θεραπευτούν.Ο οργανισμός να αυξήσει τον μεταβολισμό του και τις καύσεις του, να αποβάλλει τις τοξίνες, να μειώσει την λαχτάρα και την όρεξη για φαγητό και το πιο σημαντικό να μειώσει το άγχος και το στρες προκαλώντας βαθειά χαλάρωση. Επίσης, συμβάλλει στην αποτοξίνωση του οργανισμού από βλαβερές ουσίες (θεραπεία κυταρίτιδας,κ.α.) και άχρηστα συστατικά που καταναλώνονται με την τροφή ενώ παράλληλα απομακρύνει τα μπλοκαρίσματα στην ενέργεια που βρίσκεται στο σώμα και πολλές φορές θα γεμίσει ξανά με ενέργεια ένα άτομο που πάσχει από στρες. Ακόμα μπορεί να προσφέρει σημαντική μείωση του άγχους και βελτίωση της διάθεσης του ανθρώπου, σε ιδιαίτερες ειδικά περιπτώσεις (εμμηνόπαυση, άγχος εξετάσεων,κ.α) χαρίζοντάς του ευεξία και επαναφέροντας την ομοιόσταση.