Ποιοι Είμαστε

Σεμινάρια

Διαλέξεις - Ομιλίες

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Επικοινωνία

ΥΓΙΕΙΝΑ SNACKS- ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ


ΣΥΝΤΑΓΕΣ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΕΣ- ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑ-ΕΞΥΠΝΑ TIPS
Στις 19/04/17 είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε στο χώρο μας την αξιόλογη Διατροφολόγο - Health Coach (MSc) #VasilikiLianidhi , μαζί με τον εξαιρετικό executive chef του #https://www.thesaladproject.gr/#AlexandrosSarachos καθώς και ένα καταπληκτικό κοινό σ΄ένα διαδραστικό δίωρο ''παιχνίδι" γνώσεων και γεύσεων. 
Στην διάλεξη αυτή ενημερωθήκαμε λεπτομερώς από τη #Διατροφολόγο για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, την αποτοξίνωση και την ευζωία, μέσω μιας σωστής διατροφής με #superfoods , για τον κατάλληλο συνδυασμό #τροφών και για πολλά άλλα ενδιαφέροντα θέματα,σχετικά με την #υγεία μας . 
Στη συνέχεια και στο #workshop που ακολούθησε, ο #chef μας παρασκεύασε εύγευστα, υγιεινά και οικονομικά #snacks. Δοκιμάσαμε όλοι μας τραγανές #energyballs,υπέροχες και για #vegan,#vegetarian αέρινο παστέλι, βελούδινο #raw vegan #mousse με αβοκάντο και κακάο και ένα δροσιστικό μπανάνα μάνγκο #smoothie. Η #γευσιγνωσία ικανοποίησε όλους τους παρευρισκόμενους.
Οι οικοδέσποινες του #KalliPratto προσέφεραν και εκείνες υγιεινά και δροσερά infused waters και special τσάι ιβίσκου. 
Τέλος, τόσο η κ.α #VasilikiLianidhi όσο και ο κ. #ΑlexandrosSarachos ήταν πρόθυμοι να λύσουν όλες τις απορίες των ενδιαφερομένων.
Επίσης, ευχαριστούμε θερμά τον κ. #GeorgeStathis, διερμηνέα νοηματικής γλωσσάς,με εκπαίδευση στη #ΣχολήΝοηματικήςΓλώσσαςΚρατύλος για την πιστή και ακριβή αναμετάδοση των ομιλιών,ώστε και οι κωφοί φίλοι μας,το χάρηκαν πολύ,όπως μας είπαν.